LeDap Bistro

Vardagar: Lunch kl 11-14.00 | Bistro: kl 16-20.30

Helg: Brunch: kl 11-16.00 lör & sön | Bistro . l Lördag kväll 17-20.30. Söndag stängt

Frukost, lunch och middag – njut av vällagad mat från vårt otroliga kök

LeDap Bistro ligger i hjärtat av arenan och är den naturliga mötespunkten där du som besökare kan äta, dricka och umgås. Restaurangen har också en stor inventiös bar där du avnjuter din cappucino på morgonen eller varför inte en cocktail när det blivit kväll.

I samband med bokning av banor och speltid kan du beställa frukost/lunchpaket. Vid större event eller företagsaktiviteter finns det också möjlighet att hyra hela restaurangen.
Varmt välkommen till LeDap Bistro

Lunchmeny V47

Måndag

Ugnsbakad lax med varm rotfruktssallad och ruccola kräm

Tisdag

”Bangers and mash” stekt hjortchorizokorv med potatispuré bräserad lök och saltgurka  

Onsdag

Rimmad torsk med gräddkokt spenat och kokt potatis

Kycklingfilé med grillad broccoli rostad potatis och citrus kräm

Torsdag

Fiskpanna med räkor, fänkål  örtkräm och ris

Grekiska lammfärsbiffar med tzatziki och rostad potatis

Fredag

Lax med dillkräm, kokt potatis och picklade morötter

Biffwok med ris 

Veckans vegetariska

Varma betor med fetasostkräm och picklade rotfrukter. Toppad med rostade pumpafrön 

Bistromeny

Serveras kl. 17-20.30 måndag till fredag (sista beställning 20.15)

Förrätt

Charktallrik 95:- Blandad chark och ost

Svampsoppa 75:- Toppad med parmachips och örtolja

Huvudrätt

Caesarsallad med räkor/kyckling 149:-Romansallad, rödlök, sockerärtor, krutonger, parmigiano-reggiano

Högrevsburgare /Vegoburgare med eller utan pommesfrites150:-/175:-Jalapenomajonnäs, tomat, sallad, cheddarost, picklad rödlök, bacon och barbecuesås

Kvällens husman 129:-
(Gäller så långt det räcker, fråga oss)

Efterrätt

Varm äppelpaj med kanel 90:-Serveras med hemgjord vaniljsås

Osttallrik 95:-Serveras med salta kex

Pannkaka halv (3st) elller (5st) 70:-/90:- Vispgrädde, hallonsylt

Eventmiddagsmenyer​

Möjligt att byta rätter mellan menyer​

#1

Tunnskivad ceviche a la Peru toppad med rostad majs​​

Trancherad flankstek med chimmichurri och rostade primörer (säsongsanpassat)​

Chokladmousse med grillad ananas passionsfrukt rostad kokos​

#2

Bifftartar med örtolja & friterad charlottenlök​

Bakad torskrygg med dillolja kaprissmör & rostade primörer (säsongsanpassat)​

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott &​ kanderade pistagenötter

#3

Halstrad pilgrimsmussla med avokadokräm & sesampicklad gurka​

Kycklingfile med knaperstektbacon & dijonsås​

Jordgubbscarpaccio med mynta, lime, rostad mandel & mojitosorbet

Jimmy Nordin, kökschef på LeDap Stockholm har ordet.

Vad kan vi som gäster förvänta oss för smaker i Bistron?
Internationella smaker med lokala råvaror, det ska smaka mycket om maten. Genom att använda lokala råvaror med influenser från världens smaker får man fram det bästa ur varje produkt.

Rätter, smaker och råvaror – varifrån kommer din inspiration?
Min inspiration får jag från min peruanska bakgrund i kombination med det vardagliga livet, sociala medier, restaurangbesök, min son, naturen och såklart genom resor där jag hittar jag idéer från hela världen

Hur mycket padel kommer du spela när du inte lagar mat?
Jag kommer att nyttja banorna så mycket jag kan och även gymavdelningen
när jag inte jobbar. Hoppas kollegorna är redo för en kock på banan!

Vad finns alltid i ditt kylskåp?
Riktigt smör, grädde, vitlök, chili och den peruanska kryddpastan Aji Amarillo

Sista ord och hälsning till våra gäster
Jag vill skapa en varm och familjär känsla på restaurangen som är välkomnande. Då tror jag att gästerna vill komma tillbaka. Målet är ju att skapa en plats för umgänge på en trevlig plats med familj och vänner där både elitpadelspelaren och grannarna i kommunen vill äta, dricka och umgås. Kanske kan vi även locka fler att börja spela padel.

Hjärtligt välkomna.

Föregående
Nästa