Padel Stockholm

LeDap Bistro

Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken

Är för tillfället stängd för lunch och endast öppen vid event. För mer info kontakta oss på info@ledapstockholm.se

Frukost, brunch, lunch och middag – njut av vällagad mat från vårt otroliga kök

LeDap Bistro ligger i hjärtat av arenan och är den naturliga mötespunkten där du som besökare kan äta, dricka och umgås. Restaurangen har också en stor inventiös bar där du avnjuter din cappucino på morgonen eller varför inte en cocktail när det blivit kväll.

I samband med bokning av banor och speltid kan du förbeställa frukost/lunchpaket. Vid större event eller företagsaktiviteter finns det också möjlighet att hyra hela restaurangen. 
Varmt välkommen till LeDap Bistro.

Adress: Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken.

Lunchen är för tillfället stängd

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

 

Onsdag

Stängt

Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

Veckans vegetariska

Stängt

Bistromeny

Bistron öppnas vid event eller förbokningar. Kontakta info@ledapstockholm.com

Nedan är förslag på meny, men menyn kan skräddarsys efter sällskapets önskemål.

Förrätt

Svampkroketter med chilimajonäs  75:-

Parmesankroketter med örtmajonäs 75:-

Huvudrätt

Caesarsallad med räkor 149:-Romansallad, rödlök, sockerärtor, krutonger, parmigiano-reggiano

Högrevsburgare /Vegoburgare med eller utan pommesfrites150:-/175:-Jalapenomajonnäs, tomat, sallad, cheddarost, picklad rödlök, bacon och barbecuesås

Poká Bowl 159:-

Kvällens husman 129:-
(Gäller så långt det räcker, fråga oss)

Efterrätt

Varm äppelpaj med kanel 90:-Serveras med hemgjord vaniljsås

Pannkaka halv (3st) elller (5st) 70:-/90:- Vispgrädde, hallonsylt

Eventmiddagsmenyer​

Möjligt att byta rätter mellan menyer

#1

Tunnskivad ceviche a la Peru toppad med rostad majs

Trancherad flankstek med chimmichurri och rostade primörer (säsongsanpassat)

Chokladmousse med grillad ananas passionsfrukt rostad kokos

695kr/person

#2

Bifftartar med örtolja & friterad charlottenlök

Bakad torskrygg med dillolja kaprissmör & rostade primörer (säsongsanpassat)

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott & kanderade pistagenötter

695kr/person

#3

Halstrad pilgrimsmussla med avokadokräm & sesampicklad gurka

Kycklingfile med knaperstektbacon & dijonsås

Jordgubbscarpaccio med mynta, lime, rostad mandel & mojitosorbet

695kr/person

Vinpaket från 400kr och uppåt

Restaurang Sollentuna

Jimmy Nordin, kökschef på LeDap Stockholm har ordet.

Vad kan vi som gäster förvänta oss för smaker i Bistron?
Internationella smaker med lokala råvaror, det ska smaka mycket om maten. Genom att använda lokala råvaror med influenser från världens smaker får man fram det bästa ur varje produkt.

Rätter, smaker och råvaror – varifrån kommer din inspiration?
Min inspiration får jag från min peruanska bakgrund i kombination med det vardagliga livet, sociala medier, restaurangbesök, min son, naturen och såklart genom resor där jag hittar jag idéer från hela världen

Hur mycket padel kommer du spela när du inte lagar mat?
Jag kommer att nyttja banorna så mycket jag kan och även gymavdelningen
när jag inte jobbar. Hoppas kollegorna är redo för en kock på banan!

Vad finns alltid i ditt kylskåp?
Riktigt smör, grädde, vitlök, chili och den peruanska kryddpastan Aji Amarillo

Sista ord och hälsning till våra gäster
Jag vill skapa en varm och familjär känsla på restaurangen som är välkomnande. Då tror jag att gästerna vill komma tillbaka. Målet är ju att skapa en plats för umgänge på en trevlig plats med familj och vänner där både elitpadelspelaren och grannarna i kommunen vill äta, dricka och umgås. Kanske kan vi även locka fler att börja spela padel.

Hjärtligt välkomna.

Föregående
Nästa