LeDap Bistro
Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken
Vardagar: Lunch kl 11-14.00. Kostar 129kr och då ingår sallad, nybakat bröd, dryck och kaffe.
Bistro vardagar kväll:
Erbjuder vi dagens rätt som går att få serverad här på plats eller som take away för endast 90kr. I Bistron hittar ni även olika sallader, mackor och wraps.
Helg endast öppen vid event och då serveras brunch : kl 11-16.00. Kostar 225 vuxen och Barn upp till 12 år äter för halva priset
Frukost, brunch, lunch och middag – njut av vällagad mat från vårt otroliga kök
LeDap Bistro ligger i hjärtat av arenan och är den naturliga mötespunkten där du som besökare kan äta, dricka och umgås. Restaurangen har också en stor inventiös bar där du avnjuter din cappucino på morgonen eller varför inte en cocktail när det blivit kväll.
I samband med bokning av banor och speltid kan du beställa frukost/lunchpaket. Vid större event eller företagsaktiviteter finns det också möjlighet att hyra hela restaurangen.
Varmt välkommen till LeDap Bistro.
Adress: Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken.
Lunchmeny V22
Grillad kyckling med gremolata och rostade grönsaker
Grillad fläskkotlett med majskolv och parmesanmajonnäs
Ångad kummel med kokt potatis samt pesto och tomat
Wokad biff med jasminris
Laxfärsbiff med kokt potatis och skiratsmör
Lammfärsbiff med couscous och vitlöksås
Fläskschnitzel med rostad potatis och bearnaisse
Ångad kolja med picklad fänkål och hummersås
Nasigoreng med mangochutney
Brunchmeny
Kombinera brunch och padel för en perfekt helgaktivitet!
Nu kör vi nytt tema på brunchen som nu är texmex inspirerad med bl a chiligryta, kycklingspett, rostad sötpotatis, tortillabröd, nachos, guacamole, pico de gallo, burritos kött/veg, smoothie, pannkakor och mycket mer. Brunchen kostar. 225kr. Barn under 12 äter för halva priset och barn under 6 äter gratis.
Bistromeny
Bistron öppnas vid event eller förbokningar. Kontakta info@ledapstockholm.com
Svampkroketter med chilimajonäs 75:-
Parmesankroketter med örtmajonäs 75:-
Caesarsallad med räkor 149:-Romansallad, rödlök, sockerärtor, krutonger, parmigiano-reggiano
Högrevsburgare /Vegoburgare med eller utan pommesfrites150:-/175:-Jalapenomajonnäs, tomat, sallad, cheddarost, picklad rödlök, bacon och barbecuesås
Poká Bowl 159:-
Kvällens husman 129:-
(Gäller så långt det räcker, fråga oss)
Varm äppelpaj med kanel 90:-Serveras med hemgjord vaniljsås
Pannkaka halv (3st) elller (5st) 70:-/90:- Vispgrädde, hallonsylt
Eventmiddagsmenyer
Möjligt att byta rätter mellan menyer
Tunnskivad ceviche a la Peru toppad med rostad majs
Trancherad flankstek med chimmichurri och rostade primörer (säsongsanpassat)
Chokladmousse med grillad ananas passionsfrukt rostad kokos
695kr/person
Bifftartar med örtolja & friterad charlottenlök
Bakad torskrygg med dillolja kaprissmör & rostade primörer (säsongsanpassat)
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott & kanderade pistagenötter
695kr/person
Halstrad pilgrimsmussla med avokadokräm & sesampicklad gurka
Kycklingfile med knaperstektbacon & dijonsås
Jordgubbscarpaccio med mynta, lime, rostad mandel & mojitosorbet
695kr/person
Vinpaket från 400kr och uppåt

Jimmy Nordin, kökschef på LeDap Stockholm har ordet.
Vad kan vi som gäster förvänta oss för smaker i Bistron?
Internationella smaker med lokala råvaror, det ska smaka mycket om maten. Genom att använda lokala råvaror med influenser från världens smaker får man fram det bästa ur varje produkt.
Rätter, smaker och råvaror – varifrån kommer din inspiration?
Min inspiration får jag från min peruanska bakgrund i kombination med det vardagliga livet, sociala medier, restaurangbesök, min son, naturen och såklart genom resor där jag hittar jag idéer från hela världen
Hur mycket padel kommer du spela när du inte lagar mat?
Jag kommer att nyttja banorna så mycket jag kan och även gymavdelningen
när jag inte jobbar. Hoppas kollegorna är redo för en kock på banan!
Vad finns alltid i ditt kylskåp?
Riktigt smör, grädde, vitlök, chili och den peruanska kryddpastan Aji Amarillo
Sista ord och hälsning till våra gäster
Jag vill skapa en varm och familjär känsla på restaurangen som är välkomnande. Då tror jag att gästerna vill komma tillbaka. Målet är ju att skapa en plats för umgänge på en trevlig plats med familj och vänner där både elitpadelspelaren och grannarna i kommunen vill äta, dricka och umgås. Kanske kan vi även locka fler att börja spela padel.
Hjärtligt välkomna.