Aktiviteter

Terminsträning, Clinics, Privatträning

Vi har några av landets bästa tränare med lång erfarenhet inom padel. Därtill följer vi Dani Dios träningsprogram och får kontinuerlig utbildning och utveckling av våra redan kompetenta tränare. För att maximalt utveckla individuellt spel tror på långsiktighet. Vi erbjuder allt från terminskurser, 8-veckors kurser, 4-veckors kurser, privatträning och clinics med fokus på specifika moment.

Läs mer om vad som passar dig på vår Matchisida:

Föregående
Nästa

Padel för Junior & Ungdom

Padel Junior

Vi vill skapa framtidens padelspelare!

Vi har junior & ungdomsträning med barn från 6 år. Våra tränare har samtliga lång erfarenhet av att leda och utveckla barn i alla åldrar. För de allra minsta är det först och främst fokus på koordination, lek och spel. Vi erbjuder givetvis även träning för tävlingsspelare som vill satsa och utveckla sitt padelspel.

Alla är välkomna hos oss oavsett ålder och nivå.

Padel barn

Seriespel

Hos oss har vi seriespel för Herr, Dam & Mix. Seriespelet spelas måndagar & tisdagar mellan 17-22. En termin består av 14 omgångar. Utöver spännande matcher i vår fina anläggning får du som är med i seriespelet även en kostnadsfri säsongsavslutning med spel & inbjudan till olika aktiviteter. För mer info besök vår matchissida:

Roliga aktiviteter med padel som inramning

Med våra 16 padelbanor och fina restaurang har vi möjlighet att erbjuda mängder av aktiviteter såsom frukostpadel, lunchpadel, americanos, ladies nights, gentlemens nights och mycket mer. Vi strävar efter att vara den arenan där padel möjliggör umgänge, nya bekantskaper och spännande nätverk.

Föregående
Nästa

PadelBody - optimerad padelfys

Padelbody är en träningsfilosofi skräddarsydd för att du ska kunna spela padel bättre, oftare och utan att det gör ont. De högintensiva passen maximerar din puls samtidigt som dina viktigaste och starkaste muskler rekryteras till 100%. Allt för att förbättra ditt spel och minska skaderisken.

PadelBodys gruppträningspass bokas i Matchi-appen men betalas på plats.

Tisdagar: 18.00 och Torsdagar 18.00

Bokningsbara platser: 12-16

PadelBody pass: 200 SEK
PadelBody klippkort (10): 1750 SEK

PadelBody personlig tränare (Screening och personliga program): 1995 SEK/h