Padel Stockholm

Aktiviteter

Terminsträning, Clinics, Privatträning

Vi har några av landets bästa tränare med lång erfarenhet inom padel. Därtill följer vi Dani Dios träningsprogram och får kontinuerlig utbildning och utveckling av våra redan kompetenta tränare. För att maximalt utveckla individuellt spel tror på långsiktighet. Vi erbjuder allt från terminskurser, 8-veckors kurser, 4-veckors kurser, privatträning och clinics med fokus på specifika moment.

Vilhelm Helander

Head of Sports på Ladap Stockholm. Vilhelm är ansvarig för all verksamhet som händer på banorna, det inkluderar juniorträning, vuxenträning, kurser, drop- in, events och tävlingar. Vilhelm når du på v.helander@ledap.com eller på 079-585 59 49.

Oliver Månson

Oliver tävlar regelbundet runt om i Sverige och är rankad runt topp 30 i Sverige. Med en erfarenhet från träning och tävlingar kan Oliver hjälpa dig med taktik, teknik och intensitet.

Isak Bäckman

Isak har varit padeltränare i ca 3 år och är utbildad av f.d förbundskaptenerna Andreas Johansson och Dani Dios och är även utbildad via spanska padelförbundet samt M3 akademin i Madrid. Har även utbildning t.o.m. TGU2 inom tennisen sedan tidigare. Isak har ca 2000 timmars erfarenhet som padeltränare på banan och vann år 2019 Sparbankens ungdomsledarstipendium för sina insatser som tränare. Tidigare har Isak varit tränare på GTG, startat upp Danderyds Padelklubbs verksamhet och kommer senast från att arbetat på Padel Royale!  Isak ligger i nuläget rankad topp 15 i Sverige och tävlar regelbundet både på SPT och FIP runt om i Sverige men även internationellt.

 

Alla är välkomna! Oavsett nivå, tidigare bakgrund eller ambition! Våra tränare lägger träningen på den nivå ni önskar.

Läs mer om vad som passar dig på vår Matchisida:sköter

Padel för Junior & Ungdom

Padel Junior

Vi vill skapa framtidens padelspelare!

Vi har junior & ungdomsträning med barn från 6 år. Våra tränare har samtliga lång erfarenhet av att leda och utveckla barn i alla åldrar. För de allra minsta är det först och främst fokus på koordination, lek och spel. Vi erbjuder givetvis även träning för tävlingsspelare som vill satsa och utveckla sitt padelspel.

Alla är välkomna hos oss oavsett ålder och nivå.

Padel barn

Seriespel

Hos oss har vi seriespel för Herr, Dam & Mix. Seriespelet spelas måndagar & tisdagar mellan 17-22. En termin består av 14 omgångar. Utöver spännande matcher i vår fina anläggning får du som är med i seriespelet även en kostnadsfri säsongsavslutning med spel & inbjudan till olika aktiviteter. För mer info besök vår matchissida:

Roliga aktiviteter med padel som inramning

Med våra 16 padelbanor och fina restaurang har vi möjlighet att erbjuda mängder av aktiviteter såsom frukostpadel, lunchpadel, americanos, ladies nights, gentlemens nights och mycket mer. Vi strävar efter att vara den arenan där padel möjliggör umgänge, nya bekantskaper och spännande nätverk.

Föregående
Nästa

Emil Karlsson, Personlig tränare & Hälsocoach

Emil erbjuder personligt anpassad träning i olika format samt coachning inom kost och livsstil.

Vill du ta ytterligare steg mot utveckling i ditt padelspel? Då kan träning för styrka, kontition etc vara en nyckel.

Emil erbjuder kompletterande träning utanför plan med målsättning att göra så att du presterar bättre och håller dig skadefri. Träningen utgår självklart efter dina målsättningar och anpassas efter dina behov. Välj mellan att träna i mindre grupp, med en vän eller helt personligt anpassat efter dina behov.

Utifrån evidensbaserad forskning stöttar Emil dig när det kommer till fysisk prestation, viktreglering och träning för hälsans skull. Emil försöker alltid att se till helheten för dig som person när det gäller din hälsa, och gör sitt yttersta för att hitta vägen som passar dig bäst. Tillsammans tar vi dig mot dina mål!

Gym