Padel Stockholm

Företagsevent

Konferens, event, workshop eller kickoff?

Vi hjälper dig gärna att skapa ditt drömevent hos oss. LeDap Stockholm har tillstånd för 300 personer och riktigt stora möjligheter avseende kök, bar och servering. Detta ger oss möjlighet att skapa unika företagsevents samt att erbjuda dig och ditt företag möjligheten att hyra hela eller delar av anläggningen. Vi har inga fasta upplägg utan utgår från dina önskemål i samarbete med vår personal.

Under vårt första år som ny arena har vi arrangerat över 200 event och turneringar av varierad storlek. Några av de kunder vi har nöjet att få jobba med är Ahsell, E-handel, Trygg-Hansa, Stockholm Gas, CocaCola, Tele2, ViaPlay, Exeger, Lomils, NOKALUX, DHL Express och Avanza.

Citat från kunder

E-handels padel

"Vi har just avslutat vår andra turnering på LeDap Stockholm och vi är så nöjda. De har verkligen lyckts skapa en hall som är perfekt för tävlingar och events, med sina imponerande 16 padelbanor av världsklass, restaurang, läktare, stora ytor mellan banorna och personal som gör sitt yttersta för att leverera en bra upplevelse." -Niclas Albäck

Premium Padel Open

"Jag har valt att lägga fyra turneringar på LeDap Stockholm, då vi tycker att anläggningen är den mest kompletta med sina 14 dubbelbanor, fullskalig restaurang samt bra ytor mellan banor för våra partners och sponsorer. Ett stort pluss som vi ser det, är att det finns en restaurang i hjärtat av arenan samt över 80st parkeringsplatser utan extra kostad för kunden."
-Andreas Söderqvist

Stockholm Gas

"Vår konferens på LeDap var en minnesvärd händelse. Att inleda en team-building event med en omgång padel sätter verkligen stämningen. Med padelbanor av världsklass, en bra restaurang, och personal som verkligen gick den extra milen för att göra vår dag speciell, var LeDap det självklara valet för vår konferens. Det var en perfekt miljö för tävlingar där alla kunde vara med kombinerat med ett fokus på diskussioner om hur vi driver vårt företag framåt. Vi ser fram emot att återvända till LeDap för framtida evenemang."
- Jesper Karpsen

Boka ditt företagsevent hos LeDap Stockholm

PR- och lanseringsevent, konferenser, kickoffer, stämmor, olika clinics samt nationella- och internationella turneringar kan samtliga hållas här hos LeDap Stockholm.

Både mötesrum och restaurang har teknisk utrustning – projektorer, skärmar, högtalare och bra uppkoppling. För exempelvis en konferens kan du självklart hyra hela hallens 16 padelbanor samt konferensutrymmen. Läs mer om vårt konferenserbjudande här.

Läs mer om att anordna en kick-off hos oss här.

Eventmiddagsmenyer​

Förslag på menyer. Går självklart att skräddarsy efter ert behov.

#1

Tunnskivad ceviche a la Peru toppad med rostad majs​​

Trancherad flankstek med chimmichurri och rostade primörer (säsongsanpassat)​

Chokladmousse med grillad ananas passionsfrukt rostad kokos​

#2

Bifftartar med örtolja & friterad charlottenlök​

Bakad torskrygg med dillolja kaprissmör & rostade primörer (säsongsanpassat)​

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott &​ kanderade pistagenötter

#3

Halstrad pilgrimsmussla med avokadokräm & sesampicklad gurka​

Kycklingfile med knaperstektbacon & dijonsås​

Jordgubbscarpaccio med mynta, lime, rostad mandel & mojitosorbet

Föregående
Nästa