LeDap Bistro

Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken

Weekdays Lunch kl 11-14.00. Kostar 129kr och då ingår sallad, nybakat bröd, dryck och kaffe.

Bistro vardagar kväll: 

Erbjuder vi dagens rätt som går att få serverad här på plats eller som take away för endast 90kr. I Bistron hittar ni även olika sallader, mackor och wraps.

 

Weekend: Brunch: kl 11-16.00. Kostar 189kr vuxen och Barn upp till 12 år äter för halva priset

Breakfast, lunch and dinner - enjoy well-cooked food from our incredible kitchen

LeDap Bistro is located in the heart of the arena and is the natural meeting point where you as a visitor can eat, drink and socialize. The restaurant also has a large bar where you can enjoy your cappucino in the morning or why not a cocktail in the evening. In connection with booking courts and playing time, you can order breakfast / lunch packages. For larger events or corporate activities, it is also possible to rent the entire restaurant.

I samband med bokning av banor och speltid kan du beställa frukost/lunchpaket. Vid större event eller företagsaktiviteter finns det också möjlighet att hyra hela restaurangen.
Varmt välkommen till LeDap Bistro.

Adress: Sollentunaholmsvägen 13, Rotebro. Nere vid Norrviken.

Lunchmeny V12

Monday
Vitlöksmarinerad kycklingfile med couscous, chilismör och friterad persilja
Tuesday
Ångad torsk med kokt potatis, dillsmör och picklad morot
Wednesday
Wokad biff med jasminris och råmarinerade grönsaker
Thursday
Laxfile med rostade rotfrukter picklad fänkål och vitvinssås
Friday

Fläskschnitzel med rostad potatis och kaprissås

Panerad sejfile med rostad potatis och dillmayo

Vegetarian of the week

Fyllda paprikor med kikärter och fetaost, couscous och örtdressing

Bistromeny

Bistron öppnas vid event eller förbokningar. Kontakta info@ledapstockholm.com

Starter

Svampkroketter med chilimajonäs  75:-

Parmesankroketter med örtmajonäs 75:-

Main course

Caesarsallad med räkor 149:-Romansallad, rödlök, sockerärtor, krutonger, parmigiano-reggiano

Högrevsburgare /Vegoburgare med eller utan pommesfrites150:-/175:-Jalapenomajonnäs, tomat, sallad, cheddarost, picklad rödlök, bacon och barbecuesås

Poká Bowl 159:-

Kvällens husman 129:-
(Gäller så långt det räcker, fråga oss)

Dessert

Varm äppelpaj med kanel 90:-Serveras med hemgjord vaniljsås

Pannkaka halv (3st) elller (5st) 70:-/90:- Vispgrädde, hallonsylt

Event menues

Möjligt att byta rätter mellan menyer

#1

Tunnskivad ceviche a la Peru toppad med rostad majs

Trancherad flankstek med chimmichurri och rostade primörer (säsongsanpassat)

Chokladmousse med grillad ananas passionsfrukt rostad kokos

695kr/person

#2

Bifftartar med örtolja & friterad charlottenlök

Bakad torskrygg med dillolja kaprissmör & rostade primörer (säsongsanpassat)

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott & kanderade pistagenötter

695kr/person

#3

Halstrad pilgrimsmussla med avokadokräm & sesampicklad gurka

Kycklingfile med knaperstektbacon & dijonsås

Strawberry carpaccio with fresh mint, lime, roasted almond and mojito sorbet

695kr/person

Vinpaket från 400kr och uppåt

Restaurang Sollentuna

Jimmy Nordin, headchef at LeDap Stockholm.

What can we as guests expect in regards to flavors and food in the Bistro?
International flavors with local ingredients – a lot of taste to each and every bite. By using local ingredients with influences from the world, you get the best out of each product.

Dishes, flavors and ingredients - where does your inspiration come from?
I get my inspiration from my Peruvian background in combination with everyday life, social media, restaurant visits, my son, nature and of course through traveling where I find ideas from around the world.

How much padel are you playing when you are not cooking?
I will play as much as I can and also use the gym when I'm not working. Hope the colleagues are ready for a chef on the court!
när jag inte jobbar. Hoppas kollegorna är redo för en kock på banan!

What's always in your fridge?
Real butter, cream, garlic, chili and the Peruvian spice paste Aji Amarillo.

Last words and greetings to our guests?
I want to create a warm family feeling in the restaurant that is welcoming. I think that makes guests want to come back. The goal is to create a place for socializing in a nice place with family and friends where both the elite padel player and the locals want to eat, drink and socialize. Maybe we can also attract more people to start playing padel.

Welcome!

Previous
Next