Padel Stockholm

Padelbanor

Spelupplevelse i världsklass

Våra padelbanor erbjuder det bästa underlaget, bästa belysningen och akustiken. Vårat mål är att du som spelare ska få en så optimal upplevelse som möjligt på Stockholm Padel Center.

Två tävlingsbanor på hög internationell nivå med över 11 meter i takhöjd och utspring. Runt padelbanorna byggs också stora permanenta läktare och plats för studio vid live-sändning.

Tretton dubbelbanor samt singelbanan har en takhöjd på över 8 meter – en med permanent stor läktare och fem av dem har permanent utspring.

Våra padelbanor

Inomhus: 15 dubbelbanor och en singelbana inne.

Utomhus: 6 dubbelbanor – samtliga panorama.

Spela utan att fresta på rygg och leder med Unisport X-Treme

Underlag

Många padelbanor brottas med hårda underlag vilket ofta leder till problem med rygg, leder och ansträngda hälsenor. Unisport X-Treme konstgrässystem ger ett skonsammare underlag där skaderisken minskar radikalt. Konstgrässystemet som vi använder på Stockholm Padel Center testades i över två års tid av såväl elit- som amatörspelare. Det konstaterades att underlaget är mycket mer skonsamt för kroppens ligament och leder. Detta i kombination med perfekta spelegenskaper gör Unisport X-Treme till framtidens spelunderlag inom padel för både proffs och amatörer.


Perfekt belysning

Som padelspelare är vi väl medvetna om belysningens betydelse för ett lyckat spel. Samtliga banor på vår anläggning har jämn 500 lux-belysning och samtliga banor kommer alltid vara tända under våra öppettider för att motverka störande kontraster. Tävlingsbanorna har adaptivt ljus för att möjliggöra 4K TV sändning av WPT och SPT modell.

Akustiken hos oss

Stockholm Padel Arena har 3000 kvadratmeter ljudabsorbenter i taket. Vi har också akustiska draperier längs alla väggar för att skapa ett behagligt ljud så att du som spelare, tränare eller restauranggäst aldrig känner dig störd.