Padel Stockholm

Gym Sollentuna

Träna effektivare – spela padel bättre!

Gymmet här på LeDap Stockholm är funktionellt och modernt med utrustning som anpassats för just padelspelare. Vi erbjuder dig dessutom personlig träning och behandlingar för att skapa de bästa förutsättningarna för en aktiv livsstil.

Vi har noggrant valt ut den bästa utrustningen på marknaden med Technogym som huvudleverantör. Idén är att du ska kunna träna effektivare och därför har gymmets utrustning stora användningsområden med många olika alternativa övningar. För optimal träning rekommenderar vi en bokad tid med våra personliga tränare:

Emil Karlsson finns nu tillgänglig i hallen på heltid. Emils målsättning är att hjälpa till med att hålla spelare och motionärer hälsosamma, starka och skadefria. I sitt arbete som PT utgår han alltid från ett vetenskapligt perspektiv för att nå hållbara och långsiktiga resultat. 

Till en början så kommer han att erbjuda alla som vill ett kostnadsfritt tillfälle för att hjälpa till med en plan framåt. För att boka kan man höra av sig till honom direkt på 072 242 63 63 alt maila till info@etrainingab.com 


 

Previous
Next